Opening vliegseizoen 2007.

 

Een heerlijk zonnetje, zomerse temperaturen en de eerste korte broeken. Het vliegseizoen 2007 is 14 april officieel geopend.

 

 

De pits stond weer vol om van dit buitenkansje gebruik te kunnen maken en in de keuken stonden de frieten en worsten al klaar om in het hete vet gedompeld te kunnen worden.

Om de toon voor de rest van het seizoen te zetten waren er door onze Herman een aantal activiteiten opgezet.

 

De eerste competitie bestond uit bonen vliegen en taxislalom.

Het eerste onderdeel, bonen vliegen, leverde meteen een fraai resultaat op voor Karel. Van hem zullen we weinig bonenschotel eten, de overige deelnemers hebben een fraai bed ingezaaid.

 

 

Het taxiŽn leverde de nodige hilariteit op. Het lijkt zo simpel. Even tempo maken en die pionnen ronden. Fluitje van een cent.

 

  

 

Of toch niet?

 

Na dit onderdeel bleek ook weer Karel het beste resultaat geleverd te hebben.

 

De terechte overall winnaar krijgt hier zijn prijs uitgereikt.

 

 

 

Een aparte competitie werd opgezet voor het doellanden. Om ook met de vele vliegende vleugeltjes die de club nu rijk is mee te kunnen doen werd niet het systeem meeste landingen binnen een bepaalde tijd gehanteerd maar werd het een barrage met een telkens kortere toegestane tijd om in het uitgezette vak te landen.

Steeds lastiger dus.

 

  

 

Maar zo hoort het.

 

  

 

Winnaar bij het doellanden werd uiteindelijk Ad, die hier zijn verdiende prijs in ontvangst neemt.

 

 

Door het uitvallen van de stroom was het voor barman Jan erg lastig om de frietjes en worsten in het juiste tempo aan te leveren maar al met al kunnen we terugzien op een fijne vliegmiddag.

 

Meer fotoís vindt je hier: opening vliegseizoen 2007